Като я запаля и тръгна не иска да вдига обороти колкото повече газ дам толкова е по-зле.След като мине 60 градуса се оправя и тръгва нормално от какво може да е?Колата е 156 1.9 JTD 115к.с. 2001г.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не иска да върви докато не загрее над 60 градуса
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stefan84Първоначално публикувано от ziminми тя и мойта е тъй ама е бенз!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oemПървоначално публикувано от Stefan84Първоначално публикувано от ziminми тя и мойта е тъй ама е бенз!атака аз досега си мислех, че е от нея и си викам "ще я сменя и готово" А от какво може да е?
sigpicAlfa 156 1.8 TS '00
Comment
-
ми аз още мисля,че е термодатчика на термостата,щото ми звучи най логично да е той(щом той казва на инжекцията колко да хвърля/а моята определено се дави когато и дадеш газ докато е студена/),но все не ми остава време да отида да си го купя и да го сменяАlfa156 1.8TS 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от ziminми аз още мисля,че е термодатчика на термостата,щото ми звучи най логично да е той(щом той казва на инжекцията колко да хвърля/а моята определено се дави когато и дадеш газ докато е студена/),но все не ми остава време да отида да си го купя и да го сменяsigpicAlfa 156 1.8 TS '00
Comment
-
Първоначално публикувано от tISHIа все пак за моя проблем някой има ли някаква представа от какво е?
Comment
Comment